Over ons

Hippodroom is een sfeervol en kindvriendelijk eetcafé in het fraaie manegecomplex van QC Stables. Warm en gezellig ingericht, met zicht op de rijpistes, zowel binnen als vanuit de verwarmde veranda.

Met partner, gezin, familie, collega’s,… Voor een snelle lunch, een koffie met vieruurtje of een gemoedelijk etentje: onze kaart bevat voor elk wat wils. De perfecte tussenstop ook bij een wandeling of fietstocht in de groene omgeving of een bezoek aan provinciaal domein De Ster.

Ook voor groepen, familiefeesten of bedrijfsevenementen staat onze deur open. Zij kunnen terecht in de verwarmde veranda, de feestzaal boven het eetcafé of het aanpalende Zebracafé. Ons keuken- en zaalpersoneel verzorgen je feest of evenement met plezier tot in de puntjes. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Suggesties

Scampi in lookboter
- € 20.00 -

Hazenrug met portosaus en wildgarnituur
- € 26.00 -

What’s cooking?

Wij zoeken zaal- en keukenmedewerkers

Bij Hippodroom zijn we op zoek naar nieuwe krachten voor het eetcafé, de feestzaal en de keuken.

  • Lees meer

    Als zaalmedewerker (fulltime of 4/5e) sta je samen met je collega’s in voor de ontvangst en bediening in het eetcafé en de evenementenzalen. Of het nu aan de bar is of in de zaal: van het opnemen van de bestelling tot het afrekenen sta je voor onze klanten klaar. Bij feesten of evenementen sta je zelfstandig in voor een vlekkeloos verloop van de dag of avond.

    Bekijk volledige vacature zaalmedewerker

    Als keukenmedewerker (part-time, flexi-job of jobstudent) ben je ons manusje-van-alles in de keuken: je assisteert vooral aan de koude kant, maar springt onze chef en souschef bij waar dat nodig is. Je staat in voor de afwas en waakt mee over de netheid en hygiëne in onze keuken.

    Bekijk volledige vacature keukenmedewerker

Beeldstraat 15, 9100 Sint-Niklaas

+32 (0)3 777 28 81

info@eetcafehippodroom.be

Maandag: gesloten
Dinsdag: 16u
Woensdag: 12u
Donderdag: 16u
Vrijdag: 12u
Zaterdag: 10u
Zondag: 12u

Reserveren?
Bel 03 777 28 81

Volg ons

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten?